Parempaa elämistä

 

Greenline Invest Finland Oy on kiinteistöalan monitoimiyritys. Päätoimialanamme on kiinteistösijoittaminen Suomessa. Sen lisäksi hallinnoimme vuokra-asuntoja.

 

Kaikessa tekemisessämme keskeisellä sijalla on ympäristöstä huolehtiminen. Edistämme vihreitä energia- ja rakennusratkaisuja niin uudisrakentamisessa kuin korjaus- ja remontointihankkeissa.

 

 

Ota yhteyttä!

Toimitilaa

Tarjoamme asuntojen lisäksi myös toimitiloja kahviloista kampaamoihin. Katso toimitilalistauksemme osoitteesta huomtoimitilat.fi

Saneeraamme

Teemme myös saneerauksia omistamissamme tai osaomistamissamme kiinteistöissä. Remontoiduista tai kokonaan uusista myyntiin tulevista asunnoista tiedotamme lisää aina, kun asuntoja tulee markkinoille.

Välitämme

Mikäli haluat ostaa tai myydä kiinteistöjä, palvelemme mielellämme. Teemme asuntokauppaa Huom! Pirkanmaan lukuun. Huom! Pirkanmaa on yksi suurimmista yksityisistä kiinteistönvälitysalan toimijoista Pirkanmaalla. Heidän kauttaan käytössämme on vahva taustatuki sekä alan parhaat mediat.

Välityspalkkiomme ovat:

4,96 % (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta.
Asiakirjakulut, enintään 190 €, veloitamme erikseen, jos välityspalkkio on 5000 € tai alle. Minimivälityspalkkio on 3000 € ellei muuta maininta.

Katso Huom! Pirkanmaan kaikki kohteet täältä: Huom!

Ota yhteyttä

Greenline Invest Finland Oy
Talvitie 20, 33900 Tampere
0400 171 191
pasi.rasku(at)gifo.fi